Membran Mutfak Kapakları

26-11-2020 07:13
Membran Mutfak Kapakları


Mutfak modelleri tercihlerinde ilk sırayı alan Membran mutfak dolapları, renk tercihlerinin çeşitliliği ve tasarımlarındaki zenginlik sebebiyle bir çok kişi tarafından ilk tercih edilen modeller arasında bulunmaktadır. Membran kapaklar, vakumlama teknikleri ile ortaya çıkmış bir ürün olarak gösterilmektedir. Pvc kaplamanın sıcaklık ve basınç gibi işlemlerin ardından mdf üzerine lamine edilmesi ile oluşturulmaktadır.

Türk mutfak tasarımlarının hemen hemen hepsinde karşılaşabileceğiniz, eşsiz modelleri, ahşap kaplamaları ve çeşitli desen seçenekleri ile şık, modern, klasik ve daha bir çok görünüme uygun bir mutfak dizayn edebilirsiniz. Membran mutfak dolapları, tüm modern ve gelişmiş tasarımlara uyarlanabilen, uzun yıllar kullanıma uygun, modası geçmeyen bir tasarım olarak, oldukça kullanışlıdır. Bir çok tasarım seçeneklerine, farklı modellere ve renklere sahip olması nedeni ile her mutfak yapısı için uygundur.

Membran Mutfak Dolabı Özellikleri

Membran mutfak dolapları, pvc kaplamalı ürünler olması nedeni ile, tüm yüzeylere uygun bir tasarım imkanı tanımaktadır. Tek bir parça halinde monte edilebilir özellikte olması, kenar bandı kullanımını ortadan kaldırırken, kesimli bir görüntü ortaya çıkmasını da engellemektedir. Böylelikle tek parçalı, şık bir görünüm elde edilmesi sağlanmaktadır. Preslenerek yapıştırılması nedeniyle herhangi bir bant ve kesim işlemine gerek kalmadan monte edilebilmektedir. Tüm kenarları eşit ve hava almasına imkan vermeden kaplaması nedeni ile, nem ve rutubet gibi oluşumların ortaya çıkmasına olanak vermemektedir. Böylelikle uzun ve sağlam bir kullanım imkanı sunmaktadır.

Pvc kaplamasının güçlü ve korumalı yapısı, UV ışınlarına maruz kalmasını engellerken, temizlik maddelerinde bulunan kimyasal çözücülere, aşınmaya ve neme karşı korunaklı bir yapıya sahiptir. Herhangi bir çizilmeye, kir ve leke oluşumuna karşı hassas koruma sunan Membran kapaklar, kolay temizlenebilir yüzeylere sahiptir. Ahşap görünümlü tasarımların yanı sıra, modern ve şık desenleri ile her türlü mutfak tasarımlarına uygun olarak dizayn edilebilmektedir.

Mutfak yapılarına göre sağ ve sol kapak kullanımına uygun olan modellerimiz, isteye bağlı olarak renk ve desen çeşitleri ile kişisel bir tasarıma imkan sağlamaktadır. Mutfak dizaynlarının vazgeçilmez ürünü olan Membran mutfak kapakları, tüm renk ve desen seçenekleri ile sizlerin beğenisine sunulmuştur. Kaliteli ve sağlam ürünlerimiz ile şıklığı ve mutfaklarınıza taşıyın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.