Mutfak Dolapları ve Seçenekleri Nelerdir?

26-11-2020 07:14
Mutfak Dolapları ve Seçenekleri Nelerdir?


Evin en sık kullanılan alanı olan mutfaklar, görsel olarak şık ve kullanışlı bir şekilde dizayn edilmelidir. Bu nedenle mutfak dolaplarının seçimi oldukça önemlidir.Mutfak şekline, renklerine ve kullanım alanlarına göre en doğru mutfak dolaplarını seçmek, yaratılmak istenilen görselliğin ve uyumun en önemli adımıdır. Mutfakta kullanılacak ürünlerin hangi malzemeden yapılacağı, ne renk kullanılacağı ve tasarım olarak ne şekilde olması gerektiği gibi cevaplanması gereken birçok soru bulunmaktadır.

Mutfak dolapları seçimine geçilmeden önce yapılması gereken ilk şey, dolapların tasarım ve projelerine karar verilmiş olmasıdır. Kullanıma en uygun ve elverişli tasarımları belirlemek elde edilecek faydanın da yüksek olmasını sağlayacaktır. Öncelikle belirlenmesi gereken ana birim dolapların seçimi olmalıdır. Mutfak ve gıda malzemelerini yerleştirmek için kullanıma en uygun olan dolap planı seçilmelidir. Mutfak dolap seçenekleri, duvar dolapları, eczane dolapları, yüksek mutfak dolapları, ayrı mutfak dolapları, köşe dolapları, mutfak üst duvar dolapları ve mutfak arası duvar dolaplarıdır. Kullanım planı içerisinde en elverişli dolap seçeneklerine karar verilmesi bu konuda oldukça önemlidir.

Mutfak Dolap Seçenekleri

Mutfaklarda şıklık ve kolay kullanım arayanlar için en zor karar mutfak dolaplarının nasıl olması gerektiğine karar vermektir. Kullanıma uygun ve istenilen görünüşe sahip mutfak dolapları, birbirinden farklı seçenek ve kullanım özellikleri ile sizlerin beğenisine sunulmuştur. Uzun ömürlü yapıları, yıpranmalara, lekelere karşı korumalı dış yüzeyleri, her renk ve tasarıma uygun modelleri ile mutfaklarınız için en uygun dolapları kolaylıkla bulabilirsiniz.

Duvar Dolapları

Mutfak dekorasyonlarının belirleyicisi olan duvar dolapları, her renk ve duvar şekillerine uygun olarak tasarlanabilir ve kolaylıkla monte edilebilmektedir. Mutfakta yaratılmak istenilen doğal görünüm, modern şıklık ve estetik yapıya uygun olarak tasarlanan modellerimiz arasından sizler için en uygun renk ve modeli belirleyebilirsiniz. Akrilik, Membran, high gloss ve ahşap mutfak dolapları seçenekleri ile tarzına ve kullanımınıza en uygun modeli belirleyebilirsiniz. Nem ve ısıya karşı dayanıklı malzemelerden üretilen dolap modellerimiz, vidalama veya bantlama tekniği ile kolaylıkla monte edilebilmektedir.

Köşe Dolapları

Mutfak dolapları,kullanım alanlarını belirli ölçüde kısıtlayan yapılardır. Bu nedenle köşeli mutfak planlarına uygun olarak, alt ve üst köşe kullanımlarından en üst verimi alabilmek ve yer kayıplarını önlemek amacı ile tasarlanmış en uygun mutfak dolaplarıdır. Köşelere uygun olarak çizimleri yapılan dolaplar, kullanımdan en yüksek verim alınmasını sağlamak amacı ile farklı tasarımlarda oluşturulabilmektedir. Mutfak planınıza göre sipariş edebileceğiniz köşe dolapları ile daha fazla yer ve verim sağlayabilirsiniz.

Ayrı Mutfak Dolapları

Mutfak kullanımından en üst verimi alabilmek için, tezgah altı ve üstünde kullanılan dolaplardan ayrı olarak belirlenecek bölgeler için ayrı mutfak dolap tasarımı yapılabilmektedir. Tezgah dolaplarına uygun aynı renk ve tasarıma sahip ayrı mutfak dolapları, istenilen bölgeye uygun olarak, farklı boyut ve genişlikte tasarlanabilmektedir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.