Mutfak Düzenlemeleri

26-11-2020 07:15
Mutfak Düzenlemeleri


Mutfaklarda şıklığı ve düzeni bir arada sunmak amacı ile tasarlanmış birbirinden kullanışlı mutfak düzenlemeleri mevcuttur. Her mutfak tipine uygun olarak dizayn edilmiş, sınırsıza yakın renk ve desen seçenekleri ile mutfaklarınızı şık ve kullanışlı bir ortama çevirebilirsiniz. Tasarımlarımız dar ve geniş olmak üzere farklı mutfak alanlarından en yüksek verimin alınabilmesi amacıyla oluşturulmuştur. Kişiselleştirilebilen özellikleri, farklı tasarım imkanları ve her türlü kullanıma uygun malzeme seçenekleri ile sizlerin beğenisine sunulmuştur. Tüm tasarımlarımız Ada Mutfak, Köşe Mutfak, Paralel Mutfak, Bar Mutfak, G Mutfak, U Mutfak, L Mutfak, Düz Mutfak, T Mutfak, Açık Mutfak ( Amerikan Mutfak) olarak sayılabilecek her türlü mutfak düzeni için uygundur.

Ada Mutfak

Modern mutfak alanlarının vazgeçilmez bir ürünü olan ada mutfak çeşitleri, modern ve şık görünümleri ile mutfaklarda eşsiz bir ortam oluşturmaktadır. Görsel zenginliklerinin yanı sıra, mutfak tezgahlarını ve yemek pişirme alanlarını genişletmek için kullanılan ada mutfakçeşitleri bir çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Genellikle geniş mutfak alanları için yaygın kullanıma sahip ada mutfak modelleri, yenilenebilen boyutları ile her türlü mutfak alanlarına uygun hale getirilebilmektedir. Şıklık ve konforun en uygun tarzını oluşturan ada mutfak modellerine Kartela Mutfak kalitesi ile sahip olabilirsiniz.

Köşe Mutfak

Dar ve çıkıntılı mutfak alanlarında, daha fazla hareket alanı kazandırmak ve daha geniş saklama alanlarına sahip olabilmek için tercih edilen köşe mutfak takımları, her çeşit mutfak tiplerine uygun şekilde tasarlanabilmektedir. Köşelere yerleştirilecek dolaplar ile daha fazla kullanım alanı oluşturma amacı taşımaktadır. Köşe bantları ile görsel şıklığın ve modern tasarımların ortaya konulduğu köşe mutfak modellerimiz, sınırsız yakın renk ve desenleri ile sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

Amerikan Mutfak

Açık mutfak olarak da bilinen Amerikan Mutfak, yemek alanlarının salon ve oturma odaları arasında bir sınırlama bulunmadan kullanılmasını ifade etmektedir. Mutfakları sınırlayan bir duvarın veya kapalı bir alanın olmadığı, salon ve oturma odaları ile ortak kullanım alanı içerisinde bulunduğu mutfak tipleridir. Daha geniş ve ferah bir kullanım elde etmek isteyen bir çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Amerikan mutfak tarzına sahip müşterilerimiz için, renk ve şıklığın uyumunu yakalayabileceğiniz birbirinden farklı tasarımlara ve desen seçeneklerine sahip modellerimiz ile eşsiz bir görünüm elde etmenize yardımcı olmaktayız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.