Mutfak Tezgahları

26-11-2020 07:17
Mutfak Tezgahları


Evlerin sık kullanılan alanlarından biri olan mutfaklar, tüm ailenin toplandığı, nefis yemeklerin yapıldığı ve hoş sohbetlerin edildiği en kişiselleştirilmiş bölümlerinden biri olarak görülmektedir. Özellikle mutfak tezgahları, mutfak ürünleri içerisinde en çok kullanılan ve en fazla dikkat çeken parçalardan biridir. Zamanınızın büyük bir kısmını geçirdiğiniz bu alanı, eşsiz ve şık bir mutfak tasarımı ile süslemeniz, mutfakta geçirmiş olduğunuz vakti daha da değerli kılacaktır. Şıklığı ve dayanıklığı ile adından söz ettiren mutfak ürünlerimiz, mutfağınıza bambaşka bir hava katmak için sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

Kartela mutfak tezgahları sınırsıza yakın renk seçenekleri, her mutfak tipine ve ölçüsüne uygun tasarımları ile mutfaklarda aranılan görsel uyumun yakalanmasını sağlayacaktır. Dilediğiniz renk ve desenler ile kendi zevkinize en uygun mutfak tezgahlarını modellerimiz arasından bulabilirsiniz.

Laminant Mutfak Tezgahları

Laminant tezgahlar, ısıya ve çizilmeye karşı dayanıklı yüzeylere sahip ürünlerdir. İsim benzerlikleri nedeni ile ağaç malzemelerinden üretilen lamine ile karıştırmak mümkündür. Ancak laminant tezgahlar, laminant malzeme kullanılarak oluşturulan cila tabakası sıkıştırılmış, kapıt tabaka ve HDF kullanılarak oluşturulmaktadır. Pürüzsüz bir yüzeye sahip olan laminant tezgahlar, sınırsıza yakın desen ve renkler seçeneğine sahiptir. Her türlü zevk ve tercihlere göre döşenebilen laminant tezgahlar, ısı ve ağırlığa karşı taş ve mermer ürünlere göre daha az duyarlılığa sahip olabilmektedir. Ancak temiz ve dikkatli bir kullanım ile uzun süreli verim alınabilmektedir. Mutfak şıklığınıza ayrı bir görünüm ve renk katacağı muhtemel olan ürünlerimiz için bir çok model bulunmaktadır.

Granit Mutfak Tezgahları

Granit mutfak tezgahları, doğal taşlardan elde edilen ve doğal görüntüsünü muhafaza ederek mutfaklara şıklık ve sadeliği bir arada sunmaktadır. Ham maddesinin doğal taşlar olması sayesinde, ısı ve çizilmelere karşı yüksek bir korumaya sahiptir. Tezgah üzerinde kullanılacak ağırlığa da dayanıklı olması nedeni ile bir çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Granit tezgahlar pürüzsüz yüzeyde yapılara sahip, içerisinde farklı renkleri barındıran kompleks bir görünümü bulunmaktadır. Çeşitli renk seçeneklerine de sahip olan granit tezgahlar, içerisinde farklı renk oluşumlarını her zaman barındırmaktadır. Doğal taş yapısı nedeniyle uzun yıllar kullanım için oldukça uygundur. Yıllarca sürebilecek kullanımlarda, cilalama yöntemi ile tezgahlarda oluşabilecek pürüzler kolaylıkla kaldırılabilmektedir.

Corian Mutfak Tezgahları

Corian mutfak tezgahları, Akrilik kullanılarak üretilen sert tezgah çeşitleri arasında gösterilmektedir. Akrilik ürünlerin ısı ile birleştirilmesi ile oluşturulan corian tezgahlar, kolay yapımı ve şekillendirilmesi ile her mutfak türü için uygundur. İçerisine eklenebilen renk özelliği ile bir birinden farklı renk seçeneğine sahip corian tezgahlar uygun fiyatları ve binlerce farklı seçenekleri ile oldukça popüler bir üründür. Kendi mutfak zevklerinize göre dilediğiniz renk ve modelde sipariş edebileceğiniz corian tezgahlar ile mutfağınıza eşsiz bir hava katabilirsiniz.

Çimstone Mutfak Tezgahları

Çimstone mutfak tezgahları, mutfak ve banyolarda sağlamlığı ile bilinen kuvars taşlarının, yüksek teknoloji ile işlenip şekillendirilmesi sonucu ortaya çıkarılmış en son model ürünler olarak sayılabilmektedir. Kuvars sağlamlığı ve şıklığını aynı üründe kullanarak mutfaklarınıza eşsiz bir görünüm kazandıran çimstone mutfak tezgahları, bir birinden farklı renk ve desen seçenekleri ile beğeninize sunulmuştur. Sağlam yapısı ile uzun yıllar kullanıma uygun olan tezgahlar çizilme ve ısıya karşı yüksek dayanıklılığa sahiptir. Kuvars taşlarından elde edilmesi sayesinde, mutfaklara parlak ve ışıltılı bir görünüm kazandırmaktadır. Leke tutmayan yapıya sahip çimstone tezgahlar, uzun süreli kullanımlara rağmen, cila ve patlatmaya ihtiyaç duymamaktadır. Parlak görünümünü koruyan yüzeyler kolay temizlenebilme özelliğine de sahiptir. Sağlamlık ve şıklığı bir arada bulmak isteyen herkesin bir numaralı tercihidir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.