Mutfak Trendleri

26-11-2020 07:17
Mutfak Trendleri


Mutfaklarda yepyeni bir başlangıç yapmak isteyenler için, en iyi mutfak trendlerini ve eşsiz fikirleri Kartela Mutfak ile sizlere sunuyoruz. Evlerin en sıcak kalbi olan mutfaklar yeni trendler ile bambaşka bir görünüm kazanmakta ve farklı bir ruha bürünmektedir. Mutfak trendleri, yaşayış biçimleri ve tarzlarına bağlı olarak dönemin moda anlayışına göre uzmanlar tarafından belirlenmektedir. Yeni yıl ile beraber tercih edilen mutfak stilleri minimal detaylardan oluşan cesur tasarımlar olarak değerlendirilmektedir. Genellikle modern bir görünüm tercih edilen mutfaklar, doğal ve soft renkler kullanılarak, sakin bir ortama dönüştürülmeye başlanmıştır.

Doğal bir görünüm elde etmek adına yapılan tercihler yoğunlukta kullanılırken, doğallığı yansıtan ahşap modeller ise sık kullanılan ürünler arasında yerini almaktadır. Daha sade bir esinti yakalamak isteyenlerin tercihi ise mermer ve granit mutfak tezgahları olurken, mutfak dolaplarında gri renk tonları kullanılmaktadır.

Son yılların en çok kullanılan mutfak stili ise doğa ve kır evi temalı tasarımlar olmuştur. Açık renkler ve çiçekli desenler kullanılarak oluşturulan mutfaklarda temel malzemeler ahşap ürünlerden seçilmektedir. Beyaz ürünler ile uygunluk yakalamak amacı genellikle açık ve beyaz renk tonları üzerinden yapılan tercihler, daha modern bir hava oluşturması açısından renkli aksesuarlar ile süslenmektedir.

Mutfak trendleri mutfak alanlarında şık bir görüntü, fonksiyonel kolaylık ve düzenli kullanım ortaya koymak amacıyla yapılan çeşitli yaratıcı eklemeler için kullanılmaktadır. Trend olarak bahsedilmesinin nedeni ise bir çok kişi tarafından bu değişikliklerin takip edilerek, kendi mutfak stilleri içerisinde uygulanmış olmasından kaynaklanmaktadır.

Şık bir görünüm ve düzenli kullanım elde etmek amacıyla, çeşitli dekoratif ürünler ve tasarımlar ortaya konulmaya çalışılmıştır. Böylelikle mutfak alanları eşsiz bir görüntüye ve verimi yüksek bir kullanıma sahip olabilecektir. Mutfak trendleri arasında uygulanan yöntemler, kişisel tercihlere ve beğenilere göre farklı tarz ve seçeneklere sahip olabilmektedir. Bu trendlerden en çok tercih edilenleri ve sizler için seçtiğimiz en güzel örnekleri beğenilerinize sunmaktayız.

Mutfakta Doğa

Mutfak ürünlerinde ahşap malzemeler kullanarak doğanın eşsiz güzelliğini mutfak şıklığı ile buluşturuyoruz. Vintage izlerine sahip mutfak stillerimiz, çiçekli ve doğa esintili tasarımları ile, doğal ortamı evlerinize getirmektedir. Şıklığın ve sadeliğin adresi olarak görülen ahşap tasarımlarımız, mutfaklarda kır evi havası ve doğal ortam esintileri sunmaktadır. Renklerin yumuşak kullanımı, ahşabın eşsiz dokusu ile doğallığı ve şıklığı bir arada yaşayın. Geniş kullanıcı tercihi ile yeni yılın en trend mutfak stilini olarak kabul edilen Mutfakta Doğa Kartele kalitesi ile sizler ulaştırılmaktadır.

Geniş Mutfak Çekmeceleri

Mutfakta kullanılan mobilya seçeneklerinin yanı sıra, ürün ve aksesuar seçimi ile düzenli ve kullanışlı bir alan ortaya konulmak amaçlanmaktadır. Mutfak ürünlerinin verimli bir şekilde kullanımının sağlanması amacı ile farklı trendler kullanılarak yepyeni mutfak stilleri oluşturulmaya çalışılmıştır. Geniş mutfak çekmeceleri ile kolay ve pratik kullanım ortaya konulmasının yanı sıra şık bir görüntü tasarlanmıştır. Geniş ve tek parça çekmeceler şık bir izlenim oluştururken, modern çizgiler eklenerekpratik bir kullanım imkanı sağlanmıştır.

Renkli Mutfak Aksesuarları

Mutfak tasarımlarına ayrı bir renk ve şıklık katmak için renkli mutfak aksesuarları kullanılmaktadır. Mutfak lavabo ve bataryalarında renkli seçeneklerin kullanılarak, küçük şık dokunuşlar ile tasarımların eşsiz uyumu ortaya konulmaya çalışılmıştır. Led aydınlatmalar ile renklendirilen mutfak tasarımları, görselliği ve şıklığı birlikte yansıtmaktadır. Yeni yılın Mutfak trendleri arasında yerini alan otomatik mutfak stilleri, teknolojinin sunmuş olduğu kullanım kolaylığı ile mutfakta elde edilen verim ve şıklığın arttırılmasına olanak sağlamıştır.

Kartela mutfak, son model trendler ile uyumlu, teknolojik kullanımlara sahip, her türde mutfak yapısına ve stiline uygun olarak tasarlanmış kaliteli mutfak ürünlerimiz ile , hayal ettiğiniz mutfakları gerçeğe dönüştürmektedir.

 

Alternatif Örnekler

Yeni yılın mutfak trendlerini yansıtan örnekler arasında, kontrast renk kullanımları göze çarpmaktadır. Beyaz rengin sade yapısı bir süre sonra sıradan bir görüntü yansıtacağından farklı renk tonları kullanılarak çarpıcı bir hava yakalanmaya çalışılmaktadır. Mutfak içerisinde kullanılacak küçük ve renkli aksesuarlar, modern ve sıcak görüntüyü yakalamaya yardımcı olacaktır.

Son yılların trendi olarak, açık ve renkli raflar, desenli dolap kulpları ve zıt renklere bürünmüş mutfak dolapları ile mutfakların modern ve eşsiz görüntüsü ortaya çıkarılmaya çalışılmıştır. Ferah ve aydınlık bir ortam oluşturulmak amacı ile tercih edilen açık renk tonları, mutfak dolapları ile uyum içerisinde sunulmaya çalışılmıştır. Mutfak raflarının bulunduğu duvarlar genellikle göze daha güzel gözükmesi, karmaşık bir izlenim uyandırmaması ve modernliği yansıtması amacı ile farklı desenler ile ön plana çıkarılmaktadır. Kartela mutfak ürünleri ile kendi tercih ve zevklerinizi kullanarak, modaya en uygun tasarımı yakalamanıza yardımcı oluyoruz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.