Mutfakta Doğa

26-11-2020 07:15
Mutfakta Doğa


Geçmiş zamanların en popüler mutfak trendleri arasında sayılan doğa temalı mutfaklar, gelecek zamanlar içinde mutfaklarda yerini alacaktır. Doğaya ve doğal olan ürünlere yönelik tercihlerin giderek artması ile birlikte, mutfak stilleri arasında doğal ürünlerin seçiminde de artış yaşanmasına sebep olmuştur. Sadelikten yana oluşturulan mutfaklar, ahşap ve benzeri ürünler kullanılarak daha doğal ve sıcak bir görüntüye kavuşması sağlanmıştır.

Mutfak tezgahlarında yakalanmak istenilen doğal görüntü granit, mermer ve taş tezgahlar gibi, ağır ve sade tasarımlar kullanılarak ortaya çıkarılmıştır. Tarzlara ve zevklere uygun olarak belirlenebilen renk seçenekleri ile şıklık ve sadelik bir arada kullanılabilmektedir. Mutfaklardaki 'Doğa Aşkı' , ahşap ürünler ile birlikte tamamlanmaya çalışılmaktadır. Beyaz renklerin ağırlıkta olduğu sıradan mutfak stilleri yerine, koyu ve zıt renklerin kullanımı ahşap ürünler ile buluşturularak daha sofistike bir görüntü elde edilmektedir.

Doğa Temalı Ürünler

Mutfaklarda doğayı ve doğallığı hissedebilmek amacı ile tasarlanan farklı ve eşsiz görünümlü desenler, beklenilen ortamı yaratabilmek için en uygun stilleri oluşturmaktadır. Mutfak dolapları üzerine işlenebilen çiçek ve doğa motifleri ile sizde kır evi havasını mutfaklarınızda yaşayabilirsiniz.

Zıt renklerin uyumu ile yaratılacak olan eşsiz hava, küçük mutfak aksesuarlarının kullanımı ile de tamamlanabilmektedir. Sade ve yumuşak renkler ile birlikte kullanılacak çarpıcı dolap kulpları, hem doğallığı hem de modern ezgileri kolaylıkla harmanlamanıza yardımcı olacaktır. Siyahın asaleti ve ahşabın güzelliğini bir arada sunabileceğimiz, birbirinden farklı modellerimiz ve sınırsız renk seçeneklerimiz ile evlerinizde doğallığı sizde yakalayabilirsiniz. İşlenmemiş ham malzemeler kullanılarak tasarlanan ürünlerimizve doğal taşlardan üretilen tezgah seçeneklerimiz ile şıklığı yansıtan mutfaklarınızda doğayı ve doğallığı siz de hissedebilirsiniz.

Mutfak tasarımları içerisinde yer verebileceğiniz Yeşil renk tonlar ile, doğayı anımsatan ve huzuru yansıtan bir ortam oluşturabilirsiniz. Sadeliği ve şıklığı aynı yerde bulabileceğiniz eşsiz modellerimiz, birbirinden farklı desen ve renkler ile Kartela Mutfak güvencesi altında sizlere sunulmaktadır.

Mutfakta doğa temasını yakalayabileceğiniz tüm ahşap dolap ve masa modellerimiz, sınırsız renk seçenekleri ile farklı tercih ve zevklere uygun olarak her mutfak stili için kullanılabilmektedir. Sağlam ve dayanıklı yapıları, tarzınızı yansıtabileceğiniz opsiyonel seçenekleri ile hayalinizdeki mutfaklara kavuşmak artık oldukça kolay.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.