Renkli Mutfak Bataryaları ve Lavaboları

26-11-2020 07:18
Renkli Mutfak Bataryaları ve Lavaboları


Kartela Mutfak batarya ve lavaboları, hem banyo hem de mutfaklarınız için eşsiz tasarımları, kalite ve sağlamlık ile bir araya getirerek modern bir şıklık yaratmaktadır. Tüm mutfak planlarına uyum sağlayabilecek şekilde tasarlanabilen batarya ve lavabolar, ihtiyaçlara en uygun şekilde karşılık vermektedir. Modern bir şıklık yakalamak isteyenler için farklı desen ve renk seçenekleri ile her şekilde kullanıma uygun olarak tasarlanabilmektedir.

Mutfak ürünleri içerisinde en sık kullanılan parçalardan birisi olması nedeni ile mutfak batarya ve lavaboları seçilirken görselliğin yanı sıra kullanıma uygunluğuna da dikkat edilmelidir. Batarya ve lavaboların uzun süreli ve sık kullanıma dayanıklı olması, leke ve kir oluşumuna yatkın olmaması gerekmektedir. Ayrıca iki ürün arasında ortak bir görünüm ve eşsiz bir uyumun yakalanması da oldukça önemlidir.

Son yılların mutfak trendleri içerisinde yer alan, renkli mutfak batarya ve lavaboları ile, sadeliğin ve sıradanlığın izleri, yaratıcılık ve modern renk uyumları ile değiştirilmeye çalışılmaktadır. Duvarlarda tercih edilen açık renk tonları, mutfak aksesuarlarında seçilecek zıt ve koyu renkler ile birleştirilerek mutfaklarda modern ve eşsiz bir hava oluşturulmaktadır.

Mutfak Batarya ve Lavaboları Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Doğru ve uygun bir seçimin yapılabilmesi için öncelikli olarak mutfak lavabosunun kullanım alanını kaplayacak en doğru tasarımın tercih edilmesi gerekmektedir. Tasarım modelleri belirlenirken mutfak tezgahları ile aynı uyum içerisinde olmasına özen gösterilmelidir. Renk tonlarının uyumu ve seçilecek malzemelerin kullanışlı olması, mutfak tercihleri yaparken göz önüne alınması gereken en büyük etkendir.

Renkli batarya ve lavabolar tercih edilirken, aynı renk tonlarının yerine zıt ve öne çıkan renkler belirlenmelidir. Böylelikle tezgahlara daha fazla dikkat çekilerek sıradan görüntünün yerine daha akılda kalıcı biz izlenim bırakılabilmektedir. Sade ve düz gri renk seçimlerinden uzak durulması daha modern bir görüntü için koyu veya tamı tamına zıt renkler seçilmelidir. Duvar, dolaplar ve bataryaların bir örnek olması sıkıcı bir izlenim uyandırabileceğinden, tercihler farklı ve ilgi çekici desen ve renklere yönelik yapılmalıdır. Tezgah tercihleri göz önüne alınarak uyumlu ve aynı esintiyi yansıtabileceğiniz bir model seçimi, mutfaklarda yaratmak istediğiniz havanın ve görselliğin tam anlamı ile karşıdaki kişiye ulaşmasını sağlayacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.